Asiakasportaali
Itsepalveluportaali

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

20.11.2023

Blogitekstit

Tavoitteena tarjota sivuston vierailijoille helppokäyttöiset sivut kaikilla laitteilla

Tervetuloa LapIT:n uusille verkkosivuille! Uudistuksen tarkoituksena on palvella verkkosivuillamme vierailevia entistä paremmin. Verkkosivujen suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea sivuston helppokäyttöisyys- ja saavutettavuusnäkökulma, jotta sivuston selaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa niin tietokone- kuin mobiilinäkymällä. Tavoitteenamme on ollut myös tehdä raikkaat ja modernin näköiset sivut, jotka ovat yhtenäiset päivitetyn brändi-ilmeemme kanssa.

Olemme uudistaneet sivuston rakennetta ja esittelemme aiempaa helpommin ja kattavammin palvelutarjontaamme, tietoa meistä in-house-yhtiönä sekä tuomme näkyvämmäksi työkulttuuriamme. Tulemme myös julkaisemaan uutiskirjeemme suoraan verkkosivuillamme blogiteksteinä, ja lähetämme tästä tiedon uutiskirjeen tilaajille julkaisupäivänä. Uudistimme myös yhteystietojemme näkymää, ja lisäsimme sinne hakutoiminnon helpottamaan tarvittavien yhteystietojen löytämistä.

Nomon Oy yhteistyökumppanina sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa

Erityisesti haluamme kiittää LapIT:n projektiryhmää hyvin sujuneesta systemaattisesta yhteistyöstä. Sivusto valmistui sovitun aikataulun mukaisesti. Tästä on hyvä jatkaa sivuston kehittämistä.

Olli Koskimäki ja Pasi Lento, Nomon Oy

Sivustoon liittyvä uudistusprojekti käynnistyi keväällä 2023, ja Nomon Oy valikoitui LapIT:n kumppaniksi. Projektin konseptointivaihe käynnistettiin määrittelytyöpajalla yhdessä LapIT:n projektiryhmän ja Nomonin Olli Koskimäen ja Pasi Lenton kanssa. Näin Nomon sai luotua tehokkaasti ymmärryksen siitä, miten sivuston tulisi palvella LapIT:n liiketoimintaa. “Meille Nomonille oli hienoa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä asiakkaan kanssa LapIT:lle uudet raikkaat verkkosivut. Sivut toteutettiin modernilla lohkomallilla, mikä mahdollistaa asiakkaalle vapaat kädet koko sisällön rakentamiseen ja hallintaan kustannustehokkaasti. Verkkosivut kertovat hyvin LapIT:n laajoista palveluista ja tuovat paremman jalansijan internettiin tuleviksi vuosiksi.”

Olli ja Pasi kokevat yhteistyön LapIT:n kanssa sujuneen mallikkaasti. “Erityisesti haluamme kiittää LapIT:n projektiryhmää hyvin sujuneesta systemaattisesta yhteistyöstä. Sivusto valmistui sovitun aikataulun mukaisesti. Tästä on hyvä jatkaa sivuston kehittämistä.” Yhteistyö on koettu myös LapIT:n puolelta erittäin antoisana. “Nomonin kanssa on ollut erittäin mukava tehdä yhteistyötä: viestiminen on ollut helppo ja nopeaa, saimme heiltä erinomaisia ratkaisuehdotuksia useisiin toteutukseen liittyviin asioihin” toteaa LapIT:n puolelta uudistuksessa toiminut projektipäällikkö Milla Karjalainen. “Suosittelen Nomonia kokemukseni perusteella kumppaniksi verkkosivuprojekteihin.”

LapIT