Asiakasportaali
Itsepalveluportaali

Sähköiset kokonaisratkaisut

Sähköinen säilytys

LapIT sähköinen Säilö tarjoaa asiakkaille ratkaisun määräaikaisesti ja pysyvästi säilytettävien asiakirjojen sähköiseen säilyttämiseen. Arkistoimalla sähköiseen järjestelmään paperiarkistojen tarve poistuu,  tietojen hakeminen sekä nopeutuu, että helpottuu määriteltyjen metatietojen tai sisällön perusteella. Säilössä olevia asiakirjoja ei enää käsitellä tai muokata, vaan tallennetun asiakirjan käsittely on päättynyt. Järjestelmässä oleva mekanismi takaa, että tieto pysyy luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa koko säilytysajan. 

Sähköinen allekirjoituspalvelu

LapIT tarjoaa kilpailuttamaansa Sähköistä allekirjoituspalvelua asiakkailleen. Palvelussa hyödynnetään LapIT:n kumppanin pilvipalveluna tarjoamaa allekirjoitusratkaisua. Kyseessä on helppokäyttöinen, selaimella käytettävä allekirjoitusratkaisu, joka mahdollistaa hitaiden ja manuaalisten allekirjoitusprosessien korvaamisen ketterällä sähköisellä tavalla.

Yhteistyö- ja viestintäpalvelu

Microsoft 365 palvelu on monipuoliset viestintäpalvelut sisältävä palvelukokonaisuus. Se tarjoaa monipuolisten pilvityökalujen lisäksi käyttäjän sijainnista riippumatonta tallennustilaa työpöytäsovellusten käyttöön sekä tietoturvaan liittyvät perusominaisuudet.
LapIT:n palvelu tuottaa pilvipalvelun käyttöönoton, peruskonfiguraation ja tuen perustyökalujen käyttöön. Tietoturvaratkaisut otetaan lisenssitason mukaisesti käyttöön turvallisen käyttöympäristön varmistamiseksi. Palvelussa ylläpidetään mm. seuraavia sovelluksia: sähköposti, Teams, SharePoint ja OneDrive.

LapIT