Asiakasportaali
Itsepalveluportaali

Mediapankki

Hyvä median ammattilainen tai kumppanimme, tervetuloa LapIT:n mediapankkiin.

Mediapankin materiaali on käytettävissä LapIT Oy:tä koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä lehdistö-, markkinointi- ja muuhun kumppanuuskäyttöön. Aineiston muu käyttö ja edelleen levittäminen on kielletty. Muistathan sopia kuvien käytöstä kanssamme sekä mainita valokuvaajan nimen tai tekijänoikeuden haltijan aina kuvia julkaistessasi. Löydät lisätietoja toiminnastamme, 20-vuotisesta historiastamme ja arvoistamme Meidän tarinamme -sivulta. Organisaatio ja hallinto -sivuille on avattu LapIT:n hallituksen ja johtoryhmän jäsenet ja keskeiset tehtävät, osakkaidemme omistusosuusjakauma vuoden 2022 toimintakertomus sekä linkki kaupparekisteriotteeseemme.

Kuvasto

Graafinen ohjeisto ja materiaalipankki

LapIT:n graafinen ohjeisto on käytännön opas brändinmukaiseen viestimiseen. Ohjeistosta löydät tietoa logon ja värien käytöstä sekä typografiasta.

LapIT:n visuaaliseen ilmeeseen sisältyviä materiaaleja löydät alla olevasta materiaalipaketista. Paketti sisältää kaikki logotiedostomme, kuvaston valokuvamme sekä graafisen ohjeiston.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme

Kaikissa mediapankin sisältöön liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa viestinnän erityisasiantuntijamme Milla Karjalainen, etunimi.sukunimi@lapit.fi.

LapIT