Asiakasportaali
Itsepalveluportaali

Avasimme toimipisteet Kittilään ja Ranualle

24.8.2023

Uutiset

Kittilän toimipisteemme. Kuva: Jari Rekilä
Uusien toimipisteiden avulla pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan paikallisesti tuettuja ratkaisuja

Klaus Kianen, toimitusjohtaja LapIT Oy

LapIT avasi 1.8.2023 kaksi uutta toimipistettä Kittilään ja Ranualle. Toimintamme keskiössä on halu olla lähellä asiakastamme, ja tältä osin se toteutuu nyt myös konkreettisesti. Paikallisesti toteutettu tukipalvelu vahvistaa asiakkaidemme toimintaa alueella, ja parantaa palveluiden saatavuutta. Kittilän toimipiste sijaitsee osoitteessa Valtatie 19, Nordean naapurissa. Ranuan toimipisteelle löytyi puolestaan tilat Kolomaan teollisuusalueen lähettyviltä osoitteesta Kulvakontie 11.

“LapIT on aina pyrkinyt tarjoamaan laadukkaita IT-ratkaisuja ja palveluita lähellä asiakkaitamme. Uusien toimipisteiden avulla pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan paikallisesti tuettuja ratkaisuja”, kertoo LapIT:n toimitusjohtaja Klaus Kianen.

Uudet toimipisteet tulevat lisäämään työllisyyttä paikallisesti, ja tarjoavat mahdollisuuden entistä tiiviimpään yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Haluamme toivottaa Kittilän ja Ranuan asiantuntijat tervetulleiksi LapIT:lle, ja uskomme toimipisteiden myötä myös asiakkaidemme palvelusaatavuuden parantuvan.

LapIT