LapIT - onnistuminen lähtee asiakkaista  

LapIT on Rovaniemellä vuonna 2000 perustettu yritys, joka tarjoaa IT-palveluja ja -konsultointia.Toimintakautemme aikana olemme kasvaneet yhdeksi Pohjois-Suomen suurimmaksi IT-palvelutuottajaksi sekä tietohallinnon osaajaksi. 

Olemme sataprosenttisesti pohjoissuomalaisten kuntakonsernien omistama yritys, mikä tukee Pohjois-Suomen talousalueen kestävää kehitystä. Liiketoimintamme tulos on positiivinen ja olemme yli nelinkertaistaneet liikevaihtomme ja henkilöstömäärämme 16 vuodessa.

Liikevaihtomme (2015) on 9,76 M€ ja työllistämme suoraan yli 80 henkilöä toimipisteissämme, jotka sijaitsevat Rovaniemellä, Ylitorniolla, Kemijärvellä, Ivalossa, Kuusamossa, Taivalkoskella sekä Pellossa.

Onnistumisemme perustana ovat toimivat ja luotettavat suhteet asiakkaisiimme sekä muihin yhteistyökumppaneihimme. Tällä hetkellä jo 110 konsernia, organisaatiota ja yritystä luottaa osaavaan ja motivoituneeseen henkilöstöömme. Asiakkaamme tulevat pääosin kuntasektorin, julkishallinnon, pk-sektorin sekä terveydenhuollon puolelta.

Visiomme: "Järjestämme Suomen parasta kunta-alan ICT-palvelua. Olemme asiakkaallemme kultaakin arvokkaampi kumppani."

Kiinnostuitko? Lue lisää tai ota suoraan yhteyttä!