Menu
Asiakasportaali

Toimiva Laite

Tuotamme toimivat
ja turvalliset päätelaitteet
oheistarvikkeineen.
 

  • Päätelaitteiden Elinkaaripalvelu
  • Päätelaitteiden Hallintapalvelu
  • Päätelaitteiden Tukipalvelu
  • Päätelaitteiden Tietoturvapalvelu

 

Päätelaitteiden elinkaaripalvelu

Keskitetyn elinkaari- ja leasingpalvelun kautta asiakkaamme saavat helposti käyttöönsä toimivat laitteet ja valmiin rahoitusratkaisun. Huolehdimme puolestasi laitteiden tilauksen, rahoituksen, asennuksen ja poiston.

 

Päätelaitteiden hallintapalvelu

Päätelaitteiden hallintapalvelulla yhtenäistetään asiakkaan työasemaympäristö ja mahdollistetaan käyttäjäympäristön muutosten tehokas toteutus nopealla aikataululla. Päätelaitteiden hallintapalvelu rakentuu sovellus- ja käyttöjärjestelmävakioinnista sekä keskitetyistä hallintatyökaluista.

 

Päätelaitteiden tukipalvelu

LapIT:n asiakkaan ei tarvitse koskaan murehtia yksin IT-ongelmiensa kanssa, vaan kokenut asiantuntijamme on tavoitettavissa tarvittaessa ympäri vuorokauden palvelukanaviemme kautta. Reippaat asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan niin pienissä kuin suurissa ongelmissa. Toimimme IT-alan parhaiden käytäntöjen (ITIL) mukaisesti ja raportoimme palvelulupauksemme toteutumista.

 

Päätelaitteiden tietoturvapalvelu

Huolettoman IT-arjen perusta on tietoturvallinen toimintaympäristö. Palvelumme suojaa asiakkaidemme työasemat ja järjestelmät niin ulkoisia kuin sisäisiä uhkia vastaan.

 

Kehitys & Ratkaisut

Tiedon ja järjestelmien tehokkaampaa hallintaa ja hyödyntämistä.

Käyttö

Onnistuneita integrointeja, turvallista dataa ja osaavaa projektinjohtoa.

Väylä

Toimivia tietoverkkoja, suojattua tiedonsiirtoa ja vaivatonta etätyötä.

X