Menu
Asiakasportaali 24h

Konsultointi ja projektit

Vahvaa osaamista ja ratkaisuja IT- hankintoihin, projekteihin, kilpailutukseen, koulutukseen, tietoturva- ja tietosuoja-asioihin sekä tiedolla johtamisen haasteisiin.
 

 

Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtamisessa olemassa olevaa ja analysoitua tietoa käytetään kehittämistyön apuna. Oikeaa ja ajantasaista dataa voidaan käyttää operatiivisen toiminnan suunnittelussa (tehokkuuden ja laadun kehittäminen), päätöksenteon tukena (tulevaisuuden arviointi) sekä tehtyjen päätösten ja toiminnan vaikuttavuuden arvioinnissa. Tiedolla johtamisen kysymyksissä toimimme tukenasi mahdollistaen monipuolisen datan hyödyntämisen.

 

Tietosuoja ja tietoturva

ISO27001 -sertifioituna yrityksenä annamme vahvan tietoturvaosaamisemme käyttöösi. Tarjoamme useita palveluita tietosuojaan ja -turvaan liittyen. Tietosuojavastaavan palvelussa organisaatiosi voi hankkia LapIT:n tietosuojatyön erityisasiantuntijan tietosuojavastaavakseen. Tietosuojapalvelussa voit käyttää osaamistamme tukena ja apuna omalle tietosuojavastaavallesi ja -tiimillesi. Järjestämme tietosuojakoulutuksia ja avustamme ohjeistusten teossa sekä muissa erityiskysymyksissä.

 

Sovelluskonseptointien kehitys

Organisaatiosi prosessien ja digitalisoinnin apuna on mahdollista käyttää digitaalisia sovelluksia, jotka mm. yhdistävät tietoa hyödynnettäväksi eri toiminnoissa. Olemme mukana kehittämässä uusia palveluita hyväksesi. Autamme sinua tehokkaampaan resurssien ja järjestelmien hyödyntämiseen uusimpien teknologioiden avulla.

 

Konsultointi ja kehitysprojektit

Saat LapIT:lta tarpeitasi vastaavaa konsultointipalveluita muun muassa tietohallintoon, tietojärjestelmien valintaan ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme käyttöösi myös projektipäällikköpalveluita pienemmistä projekteista pidempikestoisiin hankkeisiin. Meillä on kokemusta vaativista projekteista moniasiakasympäristössä ja jaetusta projektipäällikköresurssista usean kunnan kesken.

Tuki- ja neuvontapalvelut

Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme sisältyy palvelupisteemme tuki- ja neuvontapalvelut. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 7.00 – 16.30. Asiakasportaalimme palvelee 24 h/vrk.

X