Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

08.10.2021 | Rekry

Tietoliikenneasiantuntija

Tule osaksi tietoliikennetiimiämme!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme tietoliikenteeseen liittyvistä toimenpiteistä, joita vaaditaan tietoliikenteen jokapäiväisen toimivuuden varmistamiseen ja häiriöttömään toimintaan.

Sinulla on osaamista tietoliikenteen eri palvelukokonaisuuksista, esimerkiksi palomuureista, runko-, konesali-, lähi- ja langattomien verkkojen konfiguroinnista ja hallinnasta. Eduksi lasketaan jos olet osallistunut tietoliikenteeseen liittyviin kilpailutuksiin, hankintoihin ja verkkoarkkitehtuurien suunnitteluun.

Tehtävääsi liittyvät tietoliikenneympäristön vika- ja häiriönhallintaan ja uusien toimipisteiden lan ja wlan ympäristöjen rakentamiseen. Osallistut myös erilaisiin käyttöönottoihin ja projekteihin.

Asiantuntijana vastaat myös tietoliikennelaitteiden tietoturvasta ja -suojasta yhteisiin käytäntöihimme tukeutuen. Asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa tehtävääsi. Olet luonteeltasi itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa IT-alan koulutusta
- työkokemusta verkkoympäristön ylläpidosta
- vahvaa dokumentointiosaamista
- wlan-, palomuuri- ja reititysosaamista

Tehtävä sijoittuu Rovaniemelle. Osan tehtävistä voi hoitaa myös etätyönä. Työteh-tävään liittyy kuitenkin olennaisesti toimipisteissä työskentelyä ja tehtävän hoito edellyttää ajokorttia (B) sekä ajoittaista matkustamista Pohjois-Suomen alueella.

Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtä-väryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta ja täytä tietosi kohdasta Hae työpaikkaa. Liitä mukaan CV:si - hakemukselle ja palkkatoiveelle on lomakkeella omat kenttänsä. Hakuaika päättyy 31.10.2021 klo 23:59

Lisätietoja tehtävästä antaa tietoiliikennetiimin vetäjä Markus Saloniemi 
p. 040 715 68 18.  

X