Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

24.06.2021 | Uutiset

Haemme projektipäällikköä

Projektipäällikkönä vastaat projektin tavoitteiden saavuttamisesta ja aikataulusta, projektisuunnitelman laatimisesta ja ylläpidosta sekä projektin johtamisesta projektisuunnitelman ja LapIT:n projektikäytäntöjen mukaisesti. Olet osa projektitoimistoa ja suunnittelet projektit yhteistyössä pääsuunnittelijoiden kanssa. Raportoit projektin etenemisestä projektin omistajalle, ohjausryhmälle ja asiakkaalle. Lisäksi vastaat omien projektiesi näkyvyydestä projektisalkun hallinnassa.

Tunnistat itsestäsi kykyä johtaa niin omaa kuin toisten tekemistä. Haluat viedä asiat päätökseen, pitää kiinni aikatauluista ja sovituista projektikäytännöistä. Arvostat kustannustehokasta ja sujuvaa toimintaa. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja rakentava niin projektiryhmän kuin asiakkaidenkin kesken. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyky hyvään viestintään kirjallisesti ja suullisesti sekä palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Kykenet työskentelemään paineen alla itsenäisesti. Tiedon jakaminen, viestintä sekä dokumentointi ovat sinulle helppoa.

Tehtäväkuvaus

Sinua kiinnostaa asiakkaidemme toimintaympäristö ja tarpeet. Asiakastilanteissa toimit kehittävästi ja ratkaisukeskeisesti. Osaat rakentaa luottamuksellisen asiakassuhteen asiakkaan kanssa sekä toimia asiakkaan ja LapIT:n sopimusten mukaisesti.

Aiempi ymmärrys ja kokemus projektihallinnasta sekä projektien kustannus-seurannasta on sinulle eduksi tehtävässä onnistumisessa. Kokemus ICT-alan projekteista ei ole ehdoton edellytys, mutta auttaa sinua pääsemään tehtävään sisään. Kaiken perustana on halusi kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi sekä aktiivisesti hankkia ja hyödyntää uutta tietoa.

Hakemukselle Kuntarekry  - avain 372995  on oma kenttänstä hakulomakkeelta, samoin lomakkella voit kertoa tarkemmin projektikokemuksestasi.

Liitä mukaan CV:si ja kerro perusteltu palkkatoiveesi lomakkeella. Hakuaika päättyy 28.7.2021 klo 16.00. Kontaktoimme sopivia henkilöitä jo hakuaikana ja mikäli sopiva henkilö löytyy ennen hakuajan päättymistä, voimme palkata hänet välittömästi.

Lisätietoja antavat:

Markus Harju, Projektitoimiston päällikkö, p. 050 353 4003
ma 28.6. 13-14 ja ke 30.6. 9-10.

Esko Vaaraniemi, vanhempi projektipäälliikö, p. 040 522 1341
ti 26.7. klo 12-13 ja ke klo 27.7. 9-11.

 

X