Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

07.09.2020 | Uutiset

Etsimme tietojärjestelmäasiantuntijaa

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme järjestelmiin liittyvistä toimenpiteistä, joilla varmistamme yhdessä sovellusten jokapäiväisen ja häiriöttömän toimivuuden. Ymmärrät eri sovelluskokonaisuuksien kokonaiskuvan ja niiden liitännäiset muihin sovelluksiin ja asiakkaan toimintoihin.

Sinulla on osaamista eri palvelinympäristöistä ja tietokannoista, tietoturvan huomioiminen toiminnassa on sinulle itsestäänselvyys. Tehtävässä osallistut myös uusien järjestelmien käyttöönottoihin sekä projekteihin. 

Itseohjautuva työskentelytapa, ulospäinsuuntautunut luonne sekä asiakaslähtöinen ajattelu auttavat tässä tehtävässä, sillä asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa toimenkuvaasi. Hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne ovat tukena tehtävässä onnistumisessasi.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 125 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa. 

Hakemukset pyydämme Kuntarekry.fi-sivun kautta. Liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si perustellun palkkatoiveen kanssa.

https://www.kuntarekry.fi/en/jobs/tietojarjestelmaasiantuntija-311252/

Hakuaika päättyy 18.9.2020 klo 16:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Satu Pyysoja, p. 044 775 6911 tiistaina 15.9.2020 klo 10.00-12.00.

X