Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

04.04.2018 | Rekry

LapIT Oy hakee toimitusjohtajaa voimakkaiden muutoksien keskelle

Tarjoamme tuloksentekijälle työn huippuammattilaisten tiimin kärkenä ja hyväkuntoisen yrityksen voimakkaasti elävässä markkinassa. Saat näköalan ja paikan tehdä vaikutusta valtakunnallisen muutoksen ja digitalisaation yhdistämisessä. Keskiössä sekä kumppaneina ovat yrityksen henkilöstö, asiakkaat, omistajat ja yhteiskunta. Sinulle on selvää tehtävän vaativuus, sinulla on erittäin hyvä suomen kielen taito ja hallitset ammatillisen englannin. Sijoituspaikkasi on maakunnallisen ja kansainvälisen ilmapiirin risteyskaupunki Rovaniemi.  

Johtajana olet selkeästi suunnan hahmottaja sekä toteuttaja. Olet asiakkaiden ja henkilöstön onnistumiseen sitoutuva, markkinointikykyinen ja hengeltäsi yrittäjämäinen tekijä. Johdat yritystä ja sen liiketoimintaa menestykseen sekä käynnissä että tulossa olevien muutoksien keskellä. Taustasi tukee tuloksellista johtamista ja kokonaisuuksien hahmottamista. Innostut kumppanuuksien sekä verkostojen kehittämisestä ja yrityksen markkina-aseman vahvistamisesta Pohjois-Suomen kunta- ja sotealan ICT-palveluissa.

Jos päätöksesi on varma, ota ensin yhteys valintaprosessimme toteuttajaan. Yhteydenotot luottamuksellisesti:

Evecon Trainers Oy, Matti Nevalainen, p. 050-545 7745, varmimmin tavoitettavissa maanantaina 9.4. ja tiistaina 10.4. klo 12:30-17:30, tai keskiviikkona 10.4. klo 7:30- 13:00.

Hakuaika päättyy 19.4.2018.

Huomaathan, että tätä tehtävää ei voi hakea Rekry-sivustomme lomakkeella.

X