Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

30.07.2018

Kumppanuuden avulla voitto Levi24 –kilpailussa

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Levillä poljettu maastopyöräilykilpailu Levi24 oli LapIT:n ja yhteistyökumppaneiden joukkueelle menestyksekäs. Joukkue voitti 8-hengen joukkueiden kilpailun, ja polki samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Haastava kilpailu oli vuorokauden mittainen ponnistus, jossa voittajajoukkueeksi selvisi kokonaismatkassa pisimmälle polkenut ryhmä. Vaativassa maastossa ajettuja kokonaispituudeltaan kymmenen kilometrin kierroksia joukkue polki 35 kappaletta.

LapIT:n joukkueelle voitto oli historian ensimmäinen. Olemme olleet mukana aiemminkin, mutta nyt muutaman vuoden tauon jälkeen voitto heltisi yhdistämällä meidän ja kumppaniemme voimat.

Kumppaneistamme mukana olivat tietohallintojohtaja Harri Ihalainen Rovaniemen kaupungilta ja tietohallintoasiantuntija Mika Halme Kemijärven kaupungilta, joista molemmat antoivat ratkaisevan panoksen voiton saavuttamiseksi. Harri Ihalainen kommentoi kilpailua raskaaksi mutta mukavaksi. ”Harmittava tekninen vika keskeytti viimeisen kierroksen, muuten kaikki meni hyvin. Kisa oli syömistä, lepoa ja ajoa”, Ihalainen summaa vuorokauden mittaisen koitoksen. Myös Mika Halme kehuu tapahtumaa: ”Siitä jäi hyvä fiilis. Olin ensimmäistä kertaa 24 tuntia kestävässä kuntotapahtumassa. Unet jäivät vähiin, kun pyörää ulkoilutettiin läpi yön, mutta eiköhän muutamat hyvät yöunet korjaa vajeen”, Halme kommentoi.

Tapahtuman organisaattorina LapIT:n puolesta toiminut teknologiajohtaja Janne Perälä on myös tyytyväinen tapahtuman antiin: ”Kisa on loistava esimerkki siitä, mihin aidolla kumppanuudella pystytään, kun puhalletaan tosissaan yhteen hiileen. Jokainen auttaa toista ja tukee vaikeuksissa - silloin syntyy priimaa jälkeä. Ilman Ihalaisen Harrin ja Halmeen Mikan panosta emme olisi pystyneet tähän.”

Ihalaisen, Halmeen ja Perälän lisäksi LapIT:n joukkueessa polkivat Janne Hyttinen, Anna Isometsä, Juhani Nikumaa, Harri Oinas, Jukka Rautakorpi ja Lea Virtanen. 

Levia24.PNG

X