Menestyksellistä yhteistyötä

Tällä hetkellä jo yli 110 yritystä ja organisaatiota luottaa ammattitaitoomme. Asiakkainamme on mm. kuntia, julkishallintoja, pk-yrityksiä sekä terveydenhuollon toimijoita.

Alla esittelemme muutaman tyytyväisen kumppanimme. Tutustu heidän kokemuksiinsa ja ota yhteyttä.

Taivalkosken kunta

Tietoteko rajattu

”LapIT on Taivalkosken sosiaali- ja terveystoimelle tärkeä kumppani, jotta hyvä tuote saadaan käyttöön ja toimimaan. Vuosien kuluessa yhteistyöstä on tullut mutkatonta ja joustavaa. Tunnemme toisemme ja meillä on yhteinen tavoite toimivat, asiakaslähtöiset järjestelmät. Yhdistävänä tekijän LapIT:llä ja sosiaali- ja terveystoimella on katsoa kauas tulevaisuuteen, rohkeasti, haasteita pelkäämättä. ” Lue lisää »

Kirsi Alatalo, Sosiaali- ja terveysjohtaja

Inarin kunta

Inarinkunta

"Ensimmäisenä – ja tärkeimpänä – asiana pystymme nostamaan kuntamme tuottavuutta kustannustehokkaasti. Toiseksi, LapIT on lappilainen, alueellinen toimija. Näin vahvistamme Lapin aluetaloutta." Lue lisää »

Reijo Timperi, kunnanjohtaja

Lapin pelastuslaitos

lapin pelastuslaitos

"Voin suositella LapIT:n palveluja myös muille vastaaville toimijoille. Meidän yhteistyömme on aina sujunut oikein hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä kumppanuuteemme.” Lue lisää »

Minna Rautionaho, talouspäällikkö

Lapin sairaanhoitopiiri ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri

ref eresepti350x180

“LapIT:n ammattitaidolla, osaamisella sekä palveluntuottokyvyllä ja -varmistuksella on ollut eResepti-prosessissa hyvin iso merkitys.” Lue lisää »

Janne Okkonen, Projektipäällikkö

LapIT palkittu Vuoden 2014 ITSM-teosta

Vuoden ITSM 2014 teko ID 25824

Vuoden 2014 ITSM-teko tunnustus myönnettiin LapIT Oy:n palvelukehitystyölle. Lue lisää »

Timo Hyvönen, itSMF Finland Hallitus,