Tietokanta-/Citrix-ympäristöjen asiantuntija

Haemme jo aiemmin kohtuullisen paljon kokemusta kerryttänyttä asiantuntijaa kehittämään ja suunnittelemaan Microsoft SQL Server -tietokantainfraamme, ylläpitämään Oracle-tietokantaympäristöjämme ja ylläpitämään sekä selvittämään häiriötilanteita Citrix-ympäristössämme.

Voit keskittyä taustasi ja kiinnostuksesi mukaan pääasiallisesti joko MS SQL -ympäristöön tai Citrixiin, kunhan ainakin toisesta näistä sinulla on vankka kokemus ennestään. Monipuolisesta palvelinympäristöjen kokemuksesta on myös etua, pääset arjessa olemaan tekemisissä useiden eri sovellusympäristöjen kanssa.

Jos olet meille oikea tyyppi, niin pääset töihin pääkonttorillemme Rovaniemelle, mihin olemme nyt kesällä remontoimassa uudet entistä laajemmat tilat. Halutessasi voidaan neuvotella myös sijoituksesta johonkin muuhun toimipisteeseemme Kuusamon tai Lapin alueella – jos muutto on tarpeen niin autamme firman puolesta mielellään!

Hakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.lapit.fi/rekrytointi - lähetä hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.8.2017.

 

Mielellään kuulemme sinusta myös puhelimitse tai tapaamme lyhyesti kahvilla esimerkiksi Rovaniemellä tai Helsingissä. Heinäkuussa voit ottaa yhteyttä yksikön päällikkö Panu Hällforsiin numerossa 040 577 2876, ja elokuussa yksikön päällikkö Paula Kuivalaiseen numerossa 040 706 8472.